ŞIRNAK / CİZRE - Cizre Atatürk Anadolu Lisesi

Cizre Atatürk Anadolu Lisesi

Kuş Tepe Mevkii, Okullar Bölgesi, No20, 73200 Cizre/Şırnak
Vizyon
Biz “Araştıran,sorgulayan,analitik düşünen,kendine güvenen, “her şey insan içindir”e inanan, insanın yaratılışındaki sırlara uygun niteliklerini ortaya çıkarıp,görevlerini düzgün, iyi, güzel yapabilen ve yüksek öğrenime hazırlanabilmesi için doğuştan var olan güç ve yeteneklerine işlerlik kazandıracak olan bir eğitim öğretim amaçlamaktayız.”
Misyon
“Öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz   için  başarıyı önde tutan, sürekli değişen ve gelişen, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında, sosyal etkinliklere de azami önem veren, Şırnak ilinin en başarılı örnek ve lider bir okulu olmak.” istiyoruz.
Başarılar
Satranç Takımı İlçe ve İl 2. si Voleybol Kızlar İlçe 3. sü Voleybol Erkekler İlçe 3. sü Atletizm İlçe 1. si ve İl 3. sü Basketbol Erkekleri İlçe 3. sü Okul Badminton Takımı İlçe 2. si Masa Tesnisi İlçe 3. sü Futsal Erkekler İl 2. si Futsal Erkekler İl 2. si Badminton İlçe 1.si
Ders Başlama: 08.00 Ders Bitiş: 15:10
Ulaşım servisle ya da şehir içi dolmuşlarla sağlanmaktadır.
KUŞ TEPE MEVKİİ, OKULLAR BÖLGESİ
ŞIRNAK İL MERKEZİNE 51 KM, CİZRE MERKEZE 6 KM UZAKLIKTADIR.